Recensies

Onze 5 grote 90 jaar oude Essenbomen moesten om, en dit is een grote klus! Met groot materieel kwam Jacob Sjerps en zijn mannen aan. Ze hebben erg zorgvuldig gewerkt. Ik was bang omdat de bomen vlakbij huis stonden, maar er is niets beschadigd. Lof voor de mannen! Ook werd alles erna bijeen geveegd en was het schoon.

Fam Nijpels Weeber, Zwaagdijk

Alles is lekker vlot gegaan. We hebben drie buren gelukkig gemaakt met stookhout voor de winter. Dank.

Fam. Achterberg-Heijnen, Hem

Wij zijn bijzonder tevreden over de snoeiwerkzaamheden van onze bomen. Ze hebben weer een prachtig contour. Jacob werkt zeer vakkundig en de samenwerking verliep uitstekend!

Fam Heijs, Nibbixwoud

Jacob en collega is op dinsdag 21 febr. j.l. bij mij geweest voor het snoeien van een Es in de tuin. Ik wilde nog even melden dat het heel netjes is uitgevoerd. Ook bedankt voor het omgaan met de "lastige" buren. Er werd correct en rustig gereageerd. Daarnaast is er netjes gewerkt en werd er goed rekening gehouden met de wens van de klant. Nogmaals bedankt voor de goede zorg.

B. Batenburg, Hoorn

Wij zijn heel erg blij en tevreden met de werkzaamheden die jullie verricht hebben. Voor ons in ieder geval een reden om ons , wanneer dit weer nodig mocht zijn , bij jou te melden voor advies en werkzaamheden. Mede namens mijn vrouw onze hartelijke dank voor de prettige samenwerking!

Fam Swagerman, Wognum

Hierbij willen we onze waardering uitspreken voor het renoveren van onze tuin door Sjerps boomverzorging Hoveniers. Eerst zijn er door hun een aantal grote bomen , die erg dicht op het huis stonden gekapt. Dit is op veilige en vakkundigen wijze gebeurt. Daarna is de tuin drastisch aangepakt. We hebben nu anderhalf jaar ervaring met de door hun ontworpen en aangelegde tuin en zijn er zeer tevreden mee.

Fam Broos, Heemskerk

Na een stolp gekocht te hebben met een stukje grond er omheen bleek dat er veel te veel bomen op het terrein stonden die de rietenkap uit de zon en wind hielden en tevens dat het boomonderhoud slecht of niet was uitgevoerd. Veel dood hout en doorgeschoten bomen. Na wat googelen en hier en daar offerte opgevraagd te hebben kwamen wij bij Jacob Sjerps terecht. Jacob heeft een goede en scherpe offerte uitgebracht. Vervolgens hebben wij hem de opdracht gegund. Hij heeft ruim een week bij ons de oude, overtollige en soms erg hoge bomen zeer vakkundig gekapt zonder ook maar enig schade aan huis en omgeving te berokkenen. Jacob heeft goed advies gegeven en het werk is in goed overleg en voor al ook vriendelijk en gezellig uitgevoerd. De offert en de rekening kwamen overeen. Het onderhoud voor tuin en bomen blijft bij Jacob Sjerps.

Fam Ligtenstein, Nibbixwoud

We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van Jacob in onze (puinhoop) voortuin. Jacob werkte samen met bedrijven die zich allemaal aan de planning gehouden hebben en hun werkzaamheden goed uitgevoerd hebben. Daarnaast gaat Jacob op een hele plezierige manier om met de mensen die hij inhuurt, we kregen daardoor de indruk dat ze graag met Jacob samenwerken, wat het werk zeer zeker ten goede is gekomen. De offerte kwam overeen met de uiteindelijke factuur, op wat onverwachte zaken na die hij heel flexibel en daadkrachtig heeft opgepakt. Tenslotte is het resultaat ook belangrijk en dat mocht er ook zijn. Alles is naar wens uitgevoerd.

Fam Jongerhuis, Hoorn

Ontzettend tevreden met het verwijderen van de knotwilgen uit onze tuin. Een afspraak gemaakt om de wilgen uit te spitten en daarbij een uiterste datum afgesproken. Een zware klus, maar ruim voor afgesproken datum zijn de bomen verwijderd en netjes afgevoerd. Er stonden vaste planten die tijdelijke even weg zijn gehaald en keurig weer zijn teruggezet en als extra service netjes waren gesnoeid. Waar vindt je dat nog dat alles geheel volgens prijs en afspraak inclusief iets extra’s wordt uitgevoerd. Ik ben super tevreden, vakwerk!.

Fam Stam, Hoorn

De opdracht een boom te verwijderen plus een opknapbeurt voor de redceder is naar alle tevredenheid professioneel uitgevoerd. Geen schade aan omliggende objecten en alles is keurig afgevoerd en schoon opgeleverd. Kortom een aanrader voor algehele boomverzorging.

J. Commandeur, Spanbroek

Na een flinke storm was een boom omgewaaid en boven op de schutting gevallen. Na direct de schade te hebben opgenomen heeft Jacob alle schade snel, vakkundig en naar alle tevredenheid hersteld!

Fam Halfweeg, Hoorn

Een veilige werker, die in goed overleg de werkzaamheden prima uitvoert. Deze klus hadden wij zelf nooit kunnen uitvoeren en zijn zeer tevreden, onze complimenten.

Fam Rous, Alkmaar

Onze grote eikenbomen waren toe aan een grote opknapbeurt, namen contact met Sjerps Boomverzorging. Na een vlotte afspraak is Jacob de bomen ingeklommen om veilig zijn werk te doen (een vak apart!) Prettig in de omgang en goed overleg leiden tot een vakbekwaam resultaat.

Fam Sikkema, Venhuizen

Ik had een aantal boomverzorgers gemaild om te vragen wat de kosten van het kappen van de atlas ceder zou zijn en Sjerps boomverzorging was het scherpst geprijsd. Hij bereidt zich goed voor, met de noodzakelijke instrumenten, apparaten en gehoorbeschermers. Er kan niet anders gezegd worden, dan dat ik zeer tevreden was over zijn werk. Ik kan hem zeker aanraden.

P. de Rooij, Hoorn

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden. Het werk is netjes uitgevoerd. De prijsopgave was overzichtelijk en correct. Adviezen mbt boomverzorging werden gegeven. Een aanrader!

Fam Nederveen, Wijdenes

Een goede vakman, komt netjes afspraken na en geeft gedegen advies over onderhoud van bomen. Werkt veilig en zeer professioneel. Zet niet zomaar lukraak de zaag in een boom maar snoeit een boom met respect en zeer netjes. ik ben super tevreden over het snoeiwerk en beplantings advies bij mij thuis. En niet duur. Jacob mag in de toekomst vaker komen.

Fam Baars, Dirkshorn

Een snelle, degelijke en deskundige werker die zijn afspraken voor 100% nakomt. Leuk dat hij advies gaf over andere bomen op ons erf. Een aanrader!’

Fam Visser, Bovenkarspel

Niet meteen als een wilde de zaag erin zetten, maar met goed overleg en veel zorg aan het werk, Een prettige manier van werken heeft hij ontwikkeld, geen moment risico nemen, altijd veilig, rustig en zeer prettig in de omgang met de klant. Een aanrader!

Fam Dijkema, Venhuizen

De heftigste zomerstorm in 100 jaar! Jacob Sjerps en collega hebben ons zeer snel en vakkundig geholpen om de omgevallen bomen weg te halen en tevens veel informatie gegeven hoe deze ravage in het vervolg te voorkomen is. Sjerps boomverzorging wordt onze vaste Bomenman!

Fam Bors, Oostzaan

Zeer klantvriendelijk en servicegericht, vakkundige nette werker. Wij zijn zeer tevreden!

Fam Zuijderhoudt, Hem

De afspraken worden goed nagekomen, er is volop gelegenheid voor advies en overleg en er worden goede materialen gebruikt. Over de uitvoering van het tuinproject en onze beide beschoeiingen zijn we heel tevreden.

Fam Kooiman, Venhuizen

Alles in overleg en volgens afspraak, zeer professioneel.

Fam Buma, Westzaan